about2.png
 
 
 
 

Het begon allemaal…

toen ik 8 was en de televisie cursus Tekenen en Schilderen volgde van Teleac. Super serieus leerde ik perspectief tekenen, arceren, kleurenleer en nog veel meer. Op mijn 14de had ik mijn eigen atelier op zolder. En…oh…wat duurde het lang voordat ik eindelijk naar de kunstacademie mocht. Op mijn 21ste ging ik naar Academie Minerva in Groningen en later op mijn 27ste naar Piet Zwart Instituut in Rotterdam waar ik ook nog mijn master haalde. Na mijn studie psychologie en werk als onderzoeker, kwam ik weer terug bij het tekenen en schilderen. Daarbij moest ik weer van alles uitvinden. Hoe teken je ook al weer een vogel? Met wat voor materiaal? Wat is mijn stijl eigenlijk? Wat wil ik ermee? Dit alles bracht me op het punt waar ik nu ben. Ik teken en schilder portretten en ik geef mensen les die net als ik weer willen genieten van mooie dingen en daar zelf ook maker van willen zijn.

Kom je mee op deze sprankelende tocht? Ik vind het inspirerend om je te begeleiden. Elke keer is het bijzonder om te zien wat mijn cursisten maken. Dat kan jij ook!

Wil je ook tekenen wat je leuk vindt, wil je jouw eigen inspiratie bronnen leren kennen, wil je weten welke materialen jou het beste liggen? Geef je dan op voor een van de cursussen. Heb je vragen, neem gerust contact met me op!