Mildred Valkonet
 

Title-pagine-portretten2018.png
 
 

Mijn passie is om jou weer creatief te laten zijn.

En weer in contact staan met dat vuur van binnen…dat gaat eigenlijk heel makkelijk…tenminste met een beetje hulp. De rest komt vanzelf. Bij mij kan je van alles uit proberen. Ik zal je steunen en inspireren en in gaan op wat je mij geeft. Van nature tekent iedereen anders. Vanuit die kracht stuur ik bij, geef ik tips, leer ik je een bepaalde techniek, sluit ik aan bij wat jou inspireert. Zo komen we snel tot jouw kracht veld. Van daaruit ontstaat een proces waar je mee verder kan.

 
 

Cursussen september

 
 
 
website-cursus-maak.png

Maak een start

Voor als je wilt opstarten

Leer echt kijken

Probeer allerlei technieken

Ontdek jouw beeldtaal

website-cursus-inspiratie.png

Blijf geinspireerd

Voor als je verder wil

Verdiep jouw techniek

Leer kunst en illustraties kennen

Ontmoet anderen

 
 

Voor als je jong bent

 
 
 
 
 

Een cursus voor als je jong bent

En dus ook voor jongens!!! Van 8 tot 12 jaar en van 12 tot 15 jaar. Want je hebt net wat andere begeleiding nodig als je jong bent en de verbeelding is nog makkelijk binnen hand bereik.

 
 
 

Testimonials

“Mildred kan goed luisteren en observeren en je vanuit haar kennis en achtergrond meenemen op een boeiende ontdekkingsreis in je creatieve en persoonlijke ontwikkeling. Het ontdekken van ieders eigenheid in wat hij/zij maakt en de manier waarop hij/zij werkt, is iets wat Mildred wat mij betreft heel goed benoemt en begeleidt, zonder oordeel”

Anneeke

“De teken- en schilderlessen van Mildred bieden inspiratie en concentratie. Mildred geeft je de mogelijkheid en het vertrouwen om je in je eigen tempo en interesses verder te ontwikkelen.“

Thea

“Het was een heel goed idee om bij Mildred een cursus te volgen, ik mijn teken- en schilderhobby met veel plezier weer helemaal opgepakt. Mildred is niet alleen heel erg aardig maar ook een heel kundig docent en kunstenaar. In een fijne sfeer laat Mildred je kennismaken met allerlei (nieuwe) materialen, geeft ze heel bruikbare tips en trucs waar je echt iets aan hebt en dan weet ze je ook nog uit te dagen op een prettige manier. Super!”

Daniëlle